Hvem er vi
Hvem er vi Mobildiskotek Priser Booking

Baggrund

Vi er to DJs, snart midt i trediverne, der er gået sammen og spiller musik til et voksent publikum. Fx 30, 40, 50års fødselsdage, firmafester og bryllupper.

Vi har gennem 90erne og 00erne spillet til utallige fest, for kunder i alle aldre, men har nu valgt at fokusere på publikum i vores egen aldersgruppe. Vi spiller derfor primært musik fra 80erne og 90erne og så lidt af det nye som man kender fra radioen i dag. Vi spiller ingen former for tekno, men bare god dansemusik som alle kan holde ud at lytte til.

Hvor spiller vi

Vi spiller i hovedstandsområdet. Vi har udgangspunkt i Ballerup og dækker derfor også resten af Sjælland mod et mindre kørselstillæg.

Har du brug for diskotek i Sydjylland kan vi henvise til vores søster diskotek, Diskotek Roller Coaster, der leveres samme kvalitet og faktisk også samme DJs, dog med et andet anlæg. Kontakt: thomas@roller-coaster.dk for mere info.

Vores logo

Du er velkommen til at anvende vores logo i forbindelse med dit arrangement. Du kan downloaded det her ved at klikke på billederne.

 
© 2015 Diskotek 90erFEST.dk

  Senest opdateret: 30. december 2014